Üdvözöllek kedves ismeretlen vagy épp ismerős. Az INeedNews nevezetű webre tévedtél, ami egy kritikás lap, ahol kifejtem a véleményem pl zenéről, weboldalról vagy egy két sztárról. Hogy ne csak olvasgass találhatsz néhány grafikát és letöltést is. Jó böngészést kíván a szerkesztő, Jess.

 


Itt kedvedre cseveghetsz, de lenne néhány feltétel!

▪ ne hírdess
▪ ne trágálkodj
▪ ne szídj senkit/semmit
▪ ne írj seni nevében sem 

 

Meghívásra, de jelentkezhetsz is! 15/1 hely foglalt. Jelentezni a chatban tudsz.



 

 

véleményem, kritikáim

Ebben a menüpontban azokat a kritikákat találod, amiket én fogalmaztam meg, ahol kifejtem bővebben a véleményemet egy adott sztárról stb.

Sztár kritika

001. Selena Gomez
002. sztár neve
003. sztár neve
004. sztár neve
005. sztár neve

Zene kritika

001. zene címe
002. zene címe
003. zene címe
004. zene címe
005. zene címe

Film kritika

001. film címe
002. film címe
003. film címe
004. film címe
005. film címe

 

 


Örülök, hogy idetévedtél a birodalmamba, had vezesselek körbe. A földszinten találhatók a friss hírek. Ezt követi az első emelet, ahol elolvashatod a saját véleményemet, kritikáimat. A másodikon web kritikákat olvashatsz. Egyel feljebb találod az extra részleget ahol sok grafika vár. Most már a negyedik emeleten jársz, ahol a média található. Megérkeztél az ötödik szintre is ahol az oldal dolgait találod. És végül a hatodikon a szerkesztőnek tartogatott belépés.

 


Ezen menüpontban tudod értesíteni a szerkesztőt a webes világ történéseiről vagy kritikát kérni weboldaladról. A hír/kritika 1-2 napon belül elkészül. Légy türelemmel. Hírem van! Kérek egy kritikát!

 


Domain:
I Need News G-Portál
Szerkesztő: Jess
Nyitás: 2012.11.22.
Dizájner: Jess
Version: 001 With Selena Gomez
Tárhely: G-Portal & Box
Kontakt: e-mail & msn 
Az oldal Jess vezetésével működik 2012.11.22. óta. Nem állok semmilyen hírességgel stb kapcsolatban, és dizájnkészítést is csak ritkán vállalok. A letöltésekért szinén nem vállalok felelősséget.Jó böngészést. (C) INeedNews.Gportal 2012.

 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?